Екип

Директор на Фондация „Общество и сигурност“

Радостина Якимова
Радостина Якимова

Радостина Якимова е родена през 1981г. в град Севлиево.

Завършила е СОУ „Васил Левски“. Продължава своето образование във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“, където получава образователно-квалификационна степен бакалавър по „Социални дейности“ и магистър по „Психология“.

Професионалната си кариера започва като ръководител на Младежки център – Севлиево през 2004г.

Повече от  10 години работи в неправителствения сектор и вярва, че единственият начин да промениш средата, в която живееш е да запретнеш ръкави и да работиш за това,  защото ключът за твоя успех се крие само и единствено в собствените ти ръце и изборите, които правиш.

За нея успехът се измерва в хора – тези, които са припознали каузата, за която работиш като своя и са ти повярвали.  Вярва, че успехът са споделените усилия,  доверие, отговорност, енергия и ентусиазъм, защото тогава всичко е възможно и няма начин да няма начин.

Ако я накараш да ти каже дали има книга или мисъл, които описват най-добре нейната личност, тя ще отвърне, че  със сигурност има, но все още не са се срещнали. Според нея няма нищо по-хубаво от това да си в търсене на нещо по-красиво и по-добро от това, което „случваш“ и правиш в момента, защото това е успешната рецепта и път към личностно самоусъвършенстване. 

Можете да се свържете с Радостина Якимова на email: radost@ssf-bg.eu

 

Фондация "Общество и сигурност"

Фондация "Общество и сигурност"