За насНастоятелство

Председател на Настоятелство на Фондация „Общество и сигурност“

Илия Кузманов

Илия Кузманов  e роден през  1967 г. в град  София.

Завършил е средното си образование в 22 ЕСПУ „Г. С. Раковски“ гр. София и висше във  ВХТИ „А. Златаров“-  София през 1994 г.
Служител е в МВР от февруари 1997г. Работил е в 07 РУ СДВР, 01 РУ СДВР и в момента е началник група в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в  05 РУ СДВР.

Това, с което Илия Кузманов  може да бъде описан започва с един цитат на М. Касимова: „…Понеже най-тегавата част на оплакването и мрънкането като процеси е съотносителността им към самите нас. Да се оплачеш е първата крачка, логично следвана от дръзването. След дръзването идва борбата, а след нея има два избора – побеждаваш или си победен. И, нали, някак не сме о кей да сме в отбора на лузърите / загубеняци б.р./, по-добре да го играем в отбора на пасивните знаещи – така хем не правим нищо, за да не сгрешим, хем си продължаваме да се оплакваме на воля.”

Той отвръща:  „ Уверен съм, че в края на тунела има светлина и както често се шегуваме, тя не е от насрещно идващ влак… Светлина към която се стремим.. Светлина, която неминуемо ще достигнем..стига да не спираме да го желаем и правим…Дръзването..За да не станем титуляри в отбора на пасивните знаещи!“

С Илия Кузманов можете да се свържете на e-mail: ssf@ssf-bg.eu

Фондация "Общество и сигурност"

Фондация "Общество и сигурност"

One thought on “Председател на Настоятелство на Фондация „Общество и сигурност“

  • Интернет

    Страхотно 🙂

Коментарите са затворени.