Благодарствено писмо до Министъра на вътрешните работи

Благодарствено писмо до Министъра на вътрешните работи

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР,
С дълбока признателност Ви изразяваме благодарност за подкрепата и съдействието, които оказахте за провеждането на кампанията на радио FM+ – „Убий скоростта, спаси дете!“ на 19 октомври 2024 г. в София. Фондация “Общество и сигурност“ имаше честта да бъде партньор в това значимо събитие и благодарение на Вас и Вашия екип, успяхме да превърнем тази инициатива в незабравимо преживяване за стотици деца и техните семейства.

Искаме да изразим специална благодарност към професионалистите от ГДНП, ГДПБЗН, СДВР и СДПБЗН, които бяха до нас през целия процес на организацията. Тяхната неуморна подкрепа и готовност да преодоляват предизвикателствата заедно с нас, ни вдъхновяваха и доказаха истинската сила на екипната работа.

 

Особена признателност отправяме и към служителите от ОСПС-СДВР, ОПП-СДВР, СДПБЗН и 1-во РУ-СДВР, които не само участваха активно в събитието, но и създадоха истинска магия в сърцата на децата. Те общуваха с всяко дете, отговаряха на всички техни въпроси и предизвикаха стотици усмивки. Тези служители показаха не само достойнството на професията, но и топлината и човечността зад униформите.
Посредством директната среща с тези изключителни професионалист
и, децата не само се запознаха с дейността на различните структури в МВР, но и започнаха да мечтаят един ден да последват техния пример. Те формираха своята култура на сигурност и, най-важното, видяха вдъхновяващи примери за това какво означава да служиш на обществото с чест и отдаденост.
Вашите служители успяха по естествен начин да изградят положителни нагласи в обществото, да повишат имиджа на институцията и да преодолеят стереотипите, които съществуват спрямо МВР. Те са истинска ценност за всички нас, и сме безкрайно благодарни, че са избрали да посветят своите усилия на служба към българските граждани.
Молим Ви да предадете нашата искрена и дълбока благодарност на всички, които взеха участие в това незабравимо събитие. Тяхната отдаденост и човечност създадоха огромна промяна за всяко дете и всяко семейство, което имаше възможността да се докосне до тяхната работа.
С УВАЖЕНИЕ:
РАДОСТИНА ЯКИМОВА
ДИРЕКТОР НА ФОНДАЦИЯ „ОБЩЕСТВО И СИГУРНОСТ“

Вижте също

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *