Начало

Фондация „Общество и сигурност“ набира стажанти

Знаете ли какво е услугата „гражданска сигурност“?

Искате ли да създадете бранд на неправителствена организация?

Имате ли идеи, които искате да реализирате?

Обичате ли предизвикателствата и новите неща?

 

 

В такъв случай ние Ви предизвикваме да станете част от нашия екип и заедно да изготвим и реализираме комуникационната стратегия на Фондация „Общество и сигурност“.

 

Предлагаме петмесечен неплатен стаж, по време на който ще  имате възможност да реализирате своите идеи. По време на стажа ще развиете не само умения за работа в екип, но и ще се научите да водите преговори, ще се срещнете с ключови партньори и субекти, които определят политиките в сферата на гражданската сигурност, ще се запознаете и работите с представители на неправителствени организации в сектор „Сигурност“ и ще имате възможност да промотирате своите качества пред тях.

 

Ние търсим стажант, с който да се срещаме от два до три пъти в седмицата, като срещите ще бъдат съобразени изцяло с учебната програма и заетост на стажанта. По време на срещите ще отчитаме постигнатия напредък и ще планираме последващите дейности. Нашите методи на работа са свързани с реализирането на конкретни резултати, а не присъствието на дадено място като брой часове. Именно поради тази причина ще имате възможност да извършвате голяма част от работата от мястото, на което живеете.

 

В края на стажа ако темата и работата Ви харесва, а ние сме удовлетворени от постигнатите резултати и вашите качества ще обсъдим възможността да работим заедно в бъдеще и да станете част от постоянния ни екип и ще имате възможност да заемете платена длъжност.

 

Начало  на стажа: 7 май 2015

 

За нас:

Фондация „Общество и сигурност“ е учредена от служители в МВР и нейната мисия е  да превърне МВР в прозрачна,  отворена институция,  доставяща качествена услуга „сигурност“, съобразявайки се с реалните потребности на гражданите на Република България.

Ако проявявате интерес, моля изпратете своята автобиография на имейл: ssf@ssf-bg.eu до 30 март 2015г. 

Фондация "Общество и сигурност"

Фондация "Общество и сигурност"