НачалоНовиниПроекти

Обществена дискусия за представяне на местна стратегия за сигурност за район „Красна поляна“

Фондация „Общество и сигурност“ и СО – Район „Красна поляна“, Ви канят на обществена дискусия за представяне на местна стратегия за сигурност. Стратегията е изготвена в рамките на проект „Сигурна и (Пре)Красна промяна“, реализиран с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2017 г.

Дискусията ще се проведе на 27 октомври 2017 г. и началото и е в 10.00 часа в сградата на районната администрация на СО-район „Красна поляна“, намираща се на бул. „Освобождение“ № 25, гр. София.

Дискусията има за цел да се представи първата по рода си местна стратегия за сигурност, съобразена изцяло с нуждите на жителите на СО- район „Красна поляна“ и да се обсъдят с представители на заинтересованите страни мерките, предвидени в нея и препоръките за подобряване на работата и взаимодействието между институциите на местно и национално ниво.

В случай, че проявявате интерес, моля да потвърдите Вашето участие на имейл ssf@ssf-bg.eu не по-късно от 25 октомври 2017 г.

 

ПРОГРАМА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ДИСКУСИЯ

СОФИЯ, 27 ОКТОМВРИ 2017 Г.

 
9.30-10.00 Регистрация на участници
10.00 – 10.30 Откриване на дискусия

Иван Чакъров – Кмет на район „Красна поляна“

Представител на Програма Европа 2017, Столична община (очаква се потвърждение)

Илия Кузманов – Председател на настоятелство на Фондация „Общество и сигурност“

10.30 – 11.00 Представяне на изготвената местна стратегия за сигурност и препоръки за бъдещи действия

Радостина Якимова  – ръководител на проект „Сигурна и (Пре)Красна промяна“, финансиран от Столична община, Програма Европа 2017

 

11.00 – 11.30 Обсъждане на представените резултати и планирани дейности от участниците в дискусията
11.30-12.00 Обобщаване и закриване на дискусията

Проект „Сигурна и (Пре)Красна промяна“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2017 от Фондация „Общество и сигурност“ в партньорство със СО-Район „Красна поляна“

 

Фондация "Общество и сигурност"

Фондация "Общество и сигурност"